dilluns, 22 de desembre de 2008

Segona sessió de control

No puc dir que hagi anat bé ni malament: he perdut 2,2kg.
Segons els meus comptes (això ja pareix el ginecòleg) en duc 16: 10 de consients i 6 d'inconscients.
Avui la visita ha estat molt ràpida, en 5 minuts he entrat, m'han pesat, m'han demanat què tal ho duia i llestos.
En un moment determinat he tengut un atac de llàgrimes als ulls però les he controlades. Tant de control i tant de passar pena per dos kilos i poc...
Ara estic citada dia 2 de febrer, haurà passat un mes i poc i amb les festes enmig. Crec que serà una prova molt dura ja que la depre me pegarà i per tant els atacs de fam i de gola. Veurem com ho control. He d'aconseguir estar bé de coco i així podré controlar molt més bé el tema de l'ansietat.
Ara intentaré dinar d'un sanvitx calentet sense greixos i amanida, puc menjar 300gr de lletuga. Per sopar, crema de verdura que dins el plat i en calent pareix que ret més i fa més paret, perquè la fruita també la tenc racionada. I quan tengui un atac de gana, un iogurt desnatat.
El fet de pensar que cada dia he de menjar menys m'angoixa bastant perquè m'estic tancant molt, no pas gust de les coses de les que abans en passava i not que hi ha moments que menjaria compulsivament, sobretot hidrats de carboni.
Però com he dit, la cosa important és estar bé de coco i esper que me duri una temporadeta, posem... 10 anys.
En aquests moments me fa falta algú de molt a prop que me doni suport i que mengi amanida i crema de verdura amb mi i me dugui a fer una volta pel marítim els diumenges al capvespre.
Sí, crec que estic un poc enfadada amb mi mateixa i decebuda amb la química del meu cos.

1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

Chis, com va anar el control del dia 2 de febrer?? Espero que bé, no desesperis nina, però si tens ganes de plorar fes-ho, no t'ho quedes al pap que després fa massa mal.
petons.