dimecres, 5 de novembre de 2008

Uns menús.

El migdia no tenc gaire temps per entretenir-me a fer el dinar i m'agrada trobar alguna cosa dins la gelera per fer un mos una mica calent i ràpid.
Aquesta rapidesa i d'una mica de qualitat me l'ofereix el pit de pollastre de Campofrio, un parell de talls gruixuts i a damunt la planxa.
Aquesta amanida és senzilla però saborosa:
un mix de fulles de lletugues diferents (de bossa)
pebres de piquillo de pot
una poma
pit de pollastre encalentit damunt la paella.
mitja cullerada d'oli.
I de postres dos iogurts desnatats.

La idea és col·locar les coses dins del plat de manera que faci més mengera.

El menú d'avui vespre ha estat més complet perquè avui migdia només he menjat un sandwitx al Longarone. Na Elena me l'ha fet amb un tall de pa, mig tall de york, talls de tomàtiga, l'altre mig tall de york i tapat amb una altra llesca de pa. Ben torradet com a mi m'agrada. I de postres un cafè amb llet desnatada.
Per tant per sopar volia alguna cosa més completa i he optat per aquesta amanida de col, una de les meves debilitats, i un parell de talls de carn magra (de la cuixa).
L'amanida de col du:
col blanca tallada en juliana finíssima
mitja tomàtiga tallada molt petita, gairebé ratllada
un grell
3 alls torrats (en realitat els he fet al micro)
mitja cullerada d'oli, pebre bo
I la carn anava torrada, amb suc de llimona.
Per postres, un iogurt desnatat.

Fa mengera, no? el que puc assegurar és que les dues menjades han estat ben saboroses i agradables de menjar, sobretot la de col que a casa s'ha menjat sempre durant l'hivern (però amb molt oli i pa per sucar, tot i que jo fa anys que només menj pa si menj un entrepa)